technisch vertaalbureau
Technische vertalingen, Vertaalservices

Waarom je voor technische vertalingen een vertaalbureau nodig hebt

Heb jij in jouw werk te maken met technische documenten zoals instructiehandleidingen, rapporten of updates? Dan weet jij als geen ander hoe nauwkeurig deze teksten zijn. Wanneer er technische vertalingen gemaakt moeten worden van dit soort documenten is het dan ook essentieel dat de gehele context op een exacte en duidelijke manier overgebracht wordt.

In dit geval maakt het niet uit of het document in het Engels, Duits of Chinees is. Het moet uiteindelijk duidelijk zijn in alle talen die van toepassing zijn. Daarom is het ook verstandig om een technisch vertaalbureau in te schakelen voor al jouw belangrijke technische vertalingen.

technisch vertaalbureau

Wat komt er kijken bij technische vertalingen?

Een goed technisch vertaalbureau houdt rekening met heel veel verschillende aspecten. Om te beginnen is het belangrijk dat de desbetreffende vertaler niet alleen beide talen op hoog niveau beheerst, maar ook moet hij of zij verstand hebben van technische zaken. Om die reden zorgen wij ervoor dat al onze technische vertalers niet alleen kennis hebben van technische zaken, maar ook thuis zijn met technische terminologie in beide talen.

Voordelen van een technisch vertaalbureau

Door een technisch vertaalbureau te gebruiken voor jouw technische vertalingen heb je een aantal voordelen die je bij het gebruik van interne of onprofessionele vertalers niet zou hebben. Wij hebben deze voordelen opgesomd:

  • Een technisch vertaalbureau werkt alleen met gespecialiseerde technische vertalers.
  • Om die reden hebben onze vertalers verstand van technische vertalingen, zowel op het gebied van talen als op het gebied van het technische jargon.
  • Een technisch vertaalbureau kan kwaliteit garanderen, omdat men weet hoe belangrijk technische vertalingen zijn.

Heb jij een technische tekst die vertaald dient te worden en ben jij geïnteresseerd in het inschakelen van een technisch vertaalbureau? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Traducta Amsterdam kan uw documenten van en naar meer dan 100 talen vertalen, waaronder:

Arabisch – Bulgaars – Chinees – Deens – Duits –  Engels – Frans – Grieks – Hongaars – Italiaans – Japans – Koreaans – Kroatisch – Nederlands – Pools – Portugees – Roemeens – Russisch – Servisch – Sloveens – Slowaaks – Spaans – Tsjechisch – Turks – Zweeds – enz.

Offerte aanvragen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s